Logo
Изграждане и поддръжка на уеб сайтове
За нас
Нашата визия
Последен проект
Осъществени проекти
Портфолио
Контакти
Контакти
Контакти
Контакти
Контакти
Фирмен уеб сайт » Какво представлява фирменият уеб сайт (пакет Pro)?
Този пакет е определено най-типичният и най-ефективният начин за присъствие в Интернет на малка и средна фирма. Технологиите, ползвани при изграждането на този пакет, позволяват ефективно и детайлно оптимизиране на всяка отделна страница от основното съдържание и представените продукти. Включената в пакета система за онлайн редактиране на текстовете пък позволява самите вие или човек от фирмата ви да актуализира и допълва съдържанието на сайта без за това да е нужно да се обръщате към нас или други дизайнери.
Ако вашата фирма търгува или произвежда относително малък брой продукти (от порядъка на 25 - 35) то определено бихме ви посъветвали да заложите на този уеб дизайн пакет. » Какво включва фирменият уеб сайт с каталог? Пакетът включва: Основен графичен дизайн - изграждане на единна графична среда на сайта, уникална и съобразена с вашите изисквания. Двадесет страници със съдържание - входна + деветнадесет вътрешни (предоставени ни от вас текстове, таблици, снимки, графики) Обработка и включване в сайта на до петдесет предоставени от вас графични елемента (снимки, графики, лого). Онлайн формуляр за контакт Инсталиране на безплатен брояч на посещаемостта Една чуждоезикова версия (*) Структурирано меню на няколко нива с подменюта Система за онлайн актуализация и допълване на текстовете Към пакета е възможно да бъдат включени още: Система за вътрешно търсене в сайта Продуктов каталог с база данни Хостинг и домейн за 1 година » Каква е цената? ЦЕНА НА ПАКЕТА - 490 лв. Срок за изпълнение: 14 работни дни, след предоставяне на всички изходни материали. » Можем ли да видим действащи примери на този пакет? Разбира се. В повечето случаи клиентите желаят едно или друго допълнение към пакета, затова и предлаганите примерни сайтове са доста различни като обем и функционалности. Все пак, на основата на пакета "Фирмен уеб сайт" са изградени:   www.Arsenal.Rousse-Bg.Net (пакет Pro)  
За допълнителна информация, моля попълнете тази форма за контакт.
(*) - Чуждоезиковата версия на сайта включва изграждането й, но преводът на всички текстове остава ангажимент на клиента и не е включен в пакетната цена. Ние разполагаме с високо квалифицирани преводачи на Френски, Английски и Немски езици, и срещу допълнително заплащане можем да поемем ангажимента за превод на текстовете във вашия сайт. Свилен Иванов
 
Предишна страница Следваща страница