Logo
Изграждане и поддръжка на уеб сайтове
За нас
Нашата визия
Последен проект
Осъществени проекти
Портфолио
Контакти
Контакти
Контакти
Контакти
Контакти
Нужен ви е спешно уеб сайт? » В случай че ...
Ви е нужен уеб сайт по формулата "за вчера" ... Не сте още наясно какво да включите в сайта си и искате сами да го запълвате с информация "в движение" ... Не ви се занимава с предварително детайлно планиране на структурата и съдържанието на сайта, а искате да го запълвате със страници когато искате и когато можете ... ... ние отново можем да ви помогнем, като изградим за вас само графичната среда и софтуера за управление на съдържанието.
Предлагаме ви решение, чрез което в срок от два работни дни ще получите персонализиран за вашата фирма динамичен уеб сайт с административен модул, в който ще можете впоследствие онлайн сами да запълвате сайта със съдържание. Пакетът е предназначен преди всичко за бързо и лесно публикуване на текстове и илюстрации към тях. С него трудно биха могли да бъдат публикувани обемни онлайн продуктови каталози или структурирани документи. Работата с пакета, и най-вече подготовката на илюстрациите към тях, изисква добра компютърна грамотност и известен опит за работа с програми за обработка на графични файлове от типа на Adobe Photoshop. » Какво включва фирменият уеб сайт с каталог? Пакетът включва: Цялостен графичен дизайн Брой страници - до 20, с възможност за неограничено добавяне Брой илюстрации - до 50 с възможност за неограничено добавяне Онлайн формуляр за контакт Брояч на посещенията Една чуждоезикова версия (*) Структурирани менюта Система за пълно управление на съдържанието (CMS) Система за вътрешно търсене в сайта Каталог с база данни и неограничени възможности за добавяне на продукти Хостинг и домейн за 1 година » Каква е цената? ЦЕНА НА ПАКЕТА - 450 лв. Срок за изпълнение: Срок за изпълнение: не по-малко от 2 дни след предоставяне на всички изходни материали » Можем ли да видим действащи примери на този пакет? Разбира се. В повечето случаи клиентите желаят едно или друго допълнение към пакета, затова и предлаганите примерни сайтове са доста различни като обем и функционалности.   www.Tsenovo.Rousse-Bg.Info (пакет Urgent)  
За допълнителна информация, моля попълнете тази форма за контакт.
(*) - Чуждоезиковата версия на сайта включва изграждането й, но преводът на всички текстове остава ангажимент на клиента и не е включен в пакетната цена. Ние разполагаме с високо квалифицирани преводачи на Френски, Английски и Немски езици, и срещу допълнително заплащане можем да поемем ангажимента за превод на текстовете във вашия сайт. Свилен Иванов
 
Предишна страница Следваща страница