Logo
Изграждане и поддръжка на уеб сайтове
За нас
Нашата визия
Последен проект
Осъществени проекти
Портфолио
Контакти
Контакти
Контакти
Контакти
Контакти
Дизайн на сайта
В Студио MyWeb с особено внимание се отнасят към разработката на дизайна на сайта. Ние се стараем да предоставим максимално ниво на качеството. На ваше разположение са всички технологии на оформлението – от рисунки “с ръка” до Flash анимации. Опита от голямото количество разработени проекти позволява да ви предоставим необходимия обем консултации.
Ние искрено сме заинтересовани от високото качество на създадените от нас сайтовете - именно от нашето портфолио, за нас ще съдят бъдещите ни клиенти. Дизайна на сайта (Web дизайн) – е част от такова голямо направление като Communication design, но е един от най-сложните и технологичните. Както по ниво на стоящите пред нас задачи, така и по ниво на технологията за тяхната реализация. Основната особеност е в това, че сайта (неговото съдържание и оформление), - това са тези материали, с които работят вашите клиенти. Сайта е предназначен именно за тях. От качеството на оформление на сайта и публикуваните материали винаги произтича оценка за нивото на вашата фирма, сравнение с други сайтове (обикновено сайтове на конкуренти). Вземането на решеше за избора си потребителя ще прави сам, без вашето участие. Помнете, че дизайна на вашият сайт може да работи за вас, както и против вас. А против вас той може да работи много ефективно, особено когато възниква ситуация на сравнение. Комплексния подход при разработката на дизайн на сайта – това е една от особеностите на нашето студио. Тази комплексност – е задължителна. Отчитайки ред изисквания: Качество на оформлението (просто е задължително) без ограничаване на функционалността и запазване на простотата на управление; Индивидуален дизайн за всеки сайт, познаване на марката (фирмата); Usability дизайн на сайта, удобна навигация (с отчитане на задачите за управление на навигацията); Дизайн осигуряващ удачна индексация на сайта (едно от важните изисквания на web дизайна); Скорост на зареждане с контролиран режим на зареждане на страниците на сайта. Да не караме потребителя да чака, избягвайки отрицателните емоции възникващи в първите секунди на запознанството със сайта на вашата фирма; Презентационни възможности на сайта – не само естетически задачи, но и задачи по подаване на информация. Понякога – важната информация, позволява формиране на специфични достойнства на вашата фирма; Изключване на «дубликати» на дизайна на сайтове на други фирми (става актуален проблем във връзка с разпространената практика на продажба на готови шаблони).
Разработката на дизайн на сайт за фирма е сложен процес, изискващ непосредствено участие на ръководството на фирмата. Определяне на целевата аудитория, анализ на конкурентите, опит за непосредствено общуване с клиентите, план за бъдещото развитие на сайта, определяне на достойнствата, съществуващ пазар, имиджна политика на фирмата, съществуваща реклама, познаваемост на марката – всички тези фактори (способите за тяхното използване) влияят на крайния резултат. Разбира се, ако вие желаете да постигнете определен резултат от дизайна, а не просто да «добавите» красота.  » Особености при разработката на дизайна в Студио MyWeb Свилен Иванов
 
Предишна страница