Logo
Изграждане и поддръжка на уеб сайтове
За нас
Нашата визия
Последен проект
Осъществени проекти
Портфолио
Контакти
Контакти
Контакти
Контакти
Контакти
Редактиране на изображения
Качеството на сайтовете се оценяват (поне на пръв поглед) по качеството на тяхното оформление (дизайн). А качеството на оформлението зависи от качеството на изображенията използвани в оформлението. В повечето случаи, клиентите се безпокоят от въпроса - възможно ли е създаването на качествен дизайн без наличие на качествени материали? Такива въпроси възникват поради това, че клиентите виждат само крайния резултат в нашето портфолио. Те не виждат самия процес и необходимата работа, не виждат как тези резултати са били постигнати. Нека погледнем няколко реални примера. Какво може да постигне професионалния дизайнер, при поставената задача - разбира се качествен резултат. Това е предоставеното изображение:
Това е крайния резултат, използван в сайт. Както виждате, разликата е забележима. Даже идеална фотография няма да може да даде такъв резултат (не е възможно премахването на страничните обекти и детайли). Зад тези изменения стои работата на дизайнера. Това е задача и цел - получаване на максимално качество! Възможно е дълго да говорим за професионализма, да обещаваме "абстрактно" качество (никой не казва, чe ще го направи "както може"). Качествената изработка на сайтове е задължителна, независимо от условията - това е твърда политика в нашето студио.
Ето друг пример, когато едно и също изображение може да изглежда по съвършено различен начин: След редактирането: Наличието на материали с лошо качество - това не е най-лошата ситуация за дизайнера. Много по-лошо е, когато въобще липсват материали. За тази ситуация ще разкажем в другите примери за стилизиране на изображения. Свилен Иванов
 
Предишна страница